Lents de contacte

Visió sense límits per gaudir de la vida. Veure millor és viure millor.

Aprofita't de l'ús de les lents de contacte per al teu dia a dia siguis nen o adult.

Demanar Cita

Lents de contacte

Actualment es poden corregir gairebé la totalitat de les graduacions, des de miopia, astigmatisme, hipermetropia i vista cansada. Al mercat hi ha una gran varietat de marques, models i materials que segur, s'adapten als teus ulls.

Un professional us assessorarà sobre quin tipus de lents de contacte us poden anar millor en funció de la vostra salut ocular i de les vostres necessitats (diàries, setmanals, mensuals, trimestrals o anuals).

Unes de les característiques més importants de les noves generacions de lents de contacte són la hidratació i el confort, que poden proporcionar fins a 16 hores de comoditat* (segons pacients i casos). Les darreres generacions de lents de contacte* (segons models i marques) ja estan dissenyades per a usuaris de pantalles digitals.

Gaudeix de la vida sense ulleres!

Lents de contacte infantil

A Tot Visió fa gairebé 20 anys que adaptem lents de contacte de nens. Treballem amb laboratoris especialitzats en lents de contacte infantils per oferir un millor servei i donar-los una millor qualitat de vida i autoestima.

Les lents de contacte han de complementar l'ús de les ulleres, no les substitueixen, però els donen més seguretat, comoditat, funcionalitat i una autoestima molt alta davant la seva imatge davant els seus companys (“No sóc el 4 ulls”, evitar aquest motiu de bullying o assetjament escolar és possible).

Facilitat d'ús i de manteniment ja no és un problema perquè els nens usin lents de contacte amb total seguretat.

Control de Miopia

Actuar aviat és molt important per controlar la miopia del teu fill.

La miopia ha esdevingut una de les principals causes de pèrdua visual. A nivell mundial es tracta d'una pandèmia, amb un creixement exponencial a la població, de fet, ja hi ha països que han arribat al 100% dels seus habitants afectats de miopia.

La miopia és més que veure borrós de lluny. La miopia ja és una malaltia que pot afectar la qualitat de vida actual i augmentar el risc de la salut ocular en el futur segons l'evolució i els valors de la miopia.

En els primers anys de vida, la miopia pot augmentar amb rapidesa a causa del creixement excessiu de l'ull, per això iniciar un tractament com més aviat millor és crucial per controlar l'avenç de la miopia i en conseqüència la seva futura salut visual.

Amb lents de contacte específiques de control de miopia, podem veure bé en visió llunyana i controlar o alentir l'avenç de la graduació.

Factors de risc actuals: digitalització, descansar menys a l'aire lliure, vida més sedentària, la genètica i més exigències actuals educatives entre d'altres són els factors que poden facilitar l'avenç de la miopia.
Quan parlem d'afectacions futures de la salut ocular en un pacient amb miopia ens referim a possibles problemes de despreniments de retina, glaucoma, maculopatia miòpica, cataractes... Segons estudis, controlar la miopia pot reduir fins a un 40% les afectacions de salut per cada diòptria que s'evita.

Frenar la miopia o realentitzar-ne la progressió serà la finalitat d'un tractament específic que li indicarà el seu professional de confiança. Cada cas és diferent i variarà en funció de molts factors (edat d'inici del tractament, valor de la miopia, ús adequat del tractament, factors externs, genètica…) però la finalitat és minimitzar l'avenç de la miopia en cadascun.

Vols frenar la miopia del teu fill?

Orto K

L'ortoqueratologia és un tractament reversible (amb unes lents de contacte especials) i segur que permet compensar certes graduacions mentre dormim.

Les lents d'Orto – K ens permeten veure bé durant tot el dia sense la necessitat de fer servir ulleres, ni altres lents de contacte.

Això permet que certs col·lectius com Bombers, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana, Controladors aeris entre d'altres, puguin fer les seves oposicions amb complet èxit a nivell visual.
Hi ha evidències científiques que demostren que l'ús de les lents de contacte d'ortoqueratologia durant les nits pot reduir fins a un 43% l'augment de la miopia als menors.

Les lents de contacte d'ortoqueratologia també milloren la percepció que tenen els infants de si mateixos, la seva autoestima, les habilitats esportives i faciliten la socialització amb altres companys.

Inici Serveis Lents de contacte Salut visual Contacte